As We See

As We See

As We See a WAMP-on

2017. március 10. - As We See

as_we_see_plakat.PNG

Szeretünk játszani a szavakkal és cégünk játékosan szeretné csökkenteni a generációs űrt a kamaszok és felnőttek között. Célunk közelebb hozni a kamaszokat és a felnőtteket, úgy, hogy játékos formában tudjanak egymással nyíltan beszélgetni.

as_we_see_bemutatkozas.PNG

Az As We See missziója, hogy játékosan közelebb hozzuk egymáshoz az embereket.

Az egész azzal kezdődött, hogy cikkeket írtunk, mert szerettük volna bemutatni a világot egy kamasz nézőpontból, egyedi, sokszínű véleményeket megosztani és így elmondani, hogyan látjuk mi a világot.

Ebből kialakultak a REMINDEREK, mint az első termékünk. Ezek olyan gyurmából, kézzel készített medálok, amiket kulcsta...rtón vagy karkötőn viselhetsz. A lényeg, hogy minden reminder egy-egy olyan értéket szimbolizál, ami megjelent egy cikkünkben. Így tettük kézzel foghatóvá azokat az értékeket, amiket megfogalmaztunk az írásainkban. Így rendeltünk minden cikket egy reminder alá, és így emlékeztetnek a reminderek az igazán fontos dolgokra az életben. Hiszen olyan értékeket szimbolizálnak, mint a szeretet, szenvedély, titkok, hála, természet, tudás…

Hat fő Reminder-t tartottunk meg a piackutatások alapján, amelyek a boldogság, hála, természet, kapcsolatok, szeretet és tudás értékét képviselik. Ezekből a reminderekből épül fel az új termékünk, a Pont Nem kártyajáték, melynek célja, hogy a játszó felek megismerjék egymást. Nagyon sok különböző helyzetben használható: iskolákban, akár munkahelyi csapatépítésre, de buli-játéknak is megfelel.

Cél, hogy a játékosok jobban megismerjék egymást és önmagukat.
És a vége PONT NEM az lesz, amit előre gondoltok.

doboz_elolap.jpg

KERESD MÁRCIUS 12 - én A WAMP - on!
Óránkénti próbajátékkal és fánkkal várunk standunknál! Ismerd meg a többi játékost és önmagad játékos formában!
Reminders - 500 Ft
Pont Nem kártyajáték - 3500 Ftcsapat_logoval.PNG
Mi már nagyon várunk titeket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-w-s.blog.hu/api/trackback/id/tr6812328975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása