As We See

As We See

Sziasztok!

Mi formáljuk a jövőnket!

2016. november 13. - As We See

Csatlakozzatok hozzánk! Kövessetek, írjatok véleményt és gyertek el az eseményeinkre.

Mert el lehet érni apró változtatásokat, csak tenni kell érte. 
Az AWS, egy diákok által létrehozott közösségépítő szervezet, ami a kamaszok és a felnőttek közt található generációs űrt próbálja csökkentetni.

16 éves kamaszokként túl aktívak vagyunk ahhoz, hogy csöndben maradjunk, így úgy gondoltuk itt az idő, hogy kézbe vegyük a jövőnket és létrehozzunk egy közösséget, ami sokszínű, előítéletmentes, hiteles és tényleg képviseli a generációnk véleményét.

Szeretnénk a szócsöve lenni, az éppen most felnővő fiataloknak, és közösen építeni a jövőnket, mert minket néha tényleg idegesít, hogy mindezt a felnőttek csinálják helyettünk, nélkülünk.

Így, az As We See -n keresztül, lehetőséget adunk, arra, hogy megosszátok a jövőnkkel kapcsolatos gondolataitokat és együtt elérjük azokat, akik eddig nem hallottak meg minket.

„Mi” szeretnénk megszólalni, és most végre saját magunk megmondani, hogy mit hogyan is gondolunk! A téma pedig a környezet, a világ, a technológia, a kommunikáció, a konfliktus, ami érdekel minket, és persze reflektálás, arra, amit rólunk mondanak!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-w-s.blog.hu/api/trackback/id/tr9511956697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása