As We See

As We See

Miért nem vesznek komolyan minket kamaszokat, a felnőttek?

Szókimondó elmélkedés, a nap végére

2016. november 17. - As We See

Miért nem vesznek komolyan minket kamaszokat, a felnőttek?

teenager, quote, and Adult kép

1, Mert elfelejtik, hogy attól, hogy fiatalok vagyunk, hogy néha kiborulunk, hogy sokat röhögünk, meg becsúszhat egy-egy csúnya szó, még tudatosak és felelősek is tudunk lenni.

2, Mert megijednek attól, mennyire le vannak maradva a mai világtól, hiszen mi sokkal jobban vágjuk, hogy mi a trend. (például a trend szó, ami NEM trendi)

3, Mert könnyebb azt gondolni, hogy „elkallódni”, meg „elkanászodni” szeretnék, és nem tenni a jövőnkért és felelősen gondolkodni. (csak megjegyezzük, hogy ezt nem lehet, ha nem vesznek minket komolyan)

4, Hogy a generációnk, nemcsak egy nagyképű, öntudatos közeg, hanem egy olyan közösség, amelyik tud tisztelni és jótanácsot is elfogad. (de bullshitet nem)

5, Talán azért nem vesznek minket komolyan néha, mert elfelejtik, hogy a jövőben, már mi leszünk a felnőttek.

 

(kép: weheartit)

#trendi #tudatosság #totem #jövő #generation #kamasz #jótanács #AWS #AsWeSee #AWSome #future #teen

A bejegyzés trackback címe:

https://a-w-s.blog.hu/api/trackback/id/tr5111970633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása